Med pensel & roller

Våra arbetsverktyg är för det mesta pensel och roller. Med dessa i hand kan vi utföra underverk för allt från din husfasad till väggarna i sovrummet. Måleri är kreativt, roligt och ibland rent meditativt och vi älskar att få spendera våra arbetsdagar med det vi brinner för. Inga måleriuppdrag är för stora eller för små för våra målarmästare, vi älskar variation!

Tapet

Tapet är på tapeten igen! Detta gläder oss då tapetsering är en väldigt rolig syssla. Att se ett ganska tråkigt rum bit för bit - bokstavligt talat - förvandlas med hjälp av tapetremsor och -klister är otroligt tillfredsställande. Dessutom finns det ju så många roliga tapeter att välja mellan idag. Många hör av sig till oss för att fråga om bra leverantörer, vilket vi ser som något väldigt positivt för det är viktigt att välja tapet av god kvalitet. Ring oss så ger vi dig alla våra bästa tips!

Vikten av ett bra utgångsläge

Som målare vet vi vikten av att lägga kraft och energi på förberedande arbete. Ytan man ska måla måste vara hel och ren för att färgen dels ska fästa som den ska men också för att den ska komma till sin rätt och för att väggen, taket eller vad det nu än är för yta man ska måla ska kännas fräsch och nyrenoverad. Slarvar man med förarbetet är jobben som ogjort.

Fönsterrenovering och utvändigt arbete

Det viktigaste när man arbetar utvändigt, vare sig man målar en husfasad eller renoverar fönster, så är det att arbetsmetoderna och materialet man använder håller hög kvalité. Nåja, det gäller väl egentligen allt hantverksarbete, men påfrestningarna utomhus går inte att jämföra med de inomhus. Vi är ett kvalitetsorienterat måleri i Lund som hjälper dig med såväl utvändigt som invändigt måleri och renovering.

Vi levererar Lunds bästa måleritjänster.