Dekoration

Alla målare är utbildade i färglära vilket ger oss djupgående kunskaper när det kommer till hur färger mixar och matchar. Vill du ha tips och idéer på vad som passar ihop med din nya färg-, fond- eller tapetvägg? Fråga oss! Efter många år i branschen har vi utvecklat en starkt sinne för homestyling och vi delar gärna med oss av våra åsikter. Sedan ska det förstås tilläggas att allting som har med estetik att göra till syvende och sist handlar om personlig smak. Bara för att något matchar i teorin behöver det inte betyda att det uppskattas av alla. Som professionellt måleri i Lund har vi full respekt för alla kunders tycke och smak och arbetar med alltid med din vision som målbild.


Miljöfokus

Någonting annat som också är i fokus på vårt måleri i Lund är miljön. När man arbetar så mycket med kemikalier som vi gör så är det viktigt att ha ett bra tänk när det kommer till hållbarhet och miljöpåverkan. I största möjliga mån använder vi miljövänliga produkter och vi är alltid noggranna med avfallssorteringen. Om du vill veta mer om vårt aktiva miljöarbete är du välkommen att höra av dig.


Privatperson och företag - alla är välkomna

Våra måleritjänster kan användas av både privatpersoner och företag. Vi tar oss an måleriuppdrag i allt från festlokaler till sommarställen. Är du intresserad av våra tjänster, eller har några frågor, så kan du alltid ringa oss! Vi skickar ut en offert om du så önskar.